Loading...
Συνεργασία GNET 2019-04-01T17:08:41+00:00

Συνεργασία με την Gnet

Όλα τα καταστήματα Gnet είναι οργανωμένα με το σύστημα «συνεργασίας» μέσω του οποίου παρέχεται ολοκληρωμένη υποστήριξη που προσφέρει την άριστη και εξελιγμένη τεχνογνωσία της εταιρίας σε τεχνικό και διοικητικό επίπεδο, αλλά και ένα πολυμορφικό σύστημα υποστήριξης, όπως μεθόδους οργάνωσης, διαχείρισης, επικοινωνίας και marketing, εκπαίδευσης, νομικής προστασίας κ.α φροντίζοντας διαρκώς για την βιωσιμότητα – κερδοφορία των καταστημάτων και την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των επενδυτών. H προεργασία για το σύστημα έχει γίνει επί σειρά ετών από την εταιρία, με ανάλογες δαπάνες και επιτυχημένη πρακτική εφαρμογή, σε όλη την αλυσίδα. O συνεργάτης ξεκινά μία επιχείρηση κάνοντας χρήση όλης αυτής της γνώσης και της εμπειρίας. Επιπρόσθετα, ο συνεργάτης απολαμβάνει του πλεονεκτήματος της ευρείας αποδοχής του σήματος και της καλής φήμης που το συνοδεύει. Έτσι πρακτικά, ελαχιστοποιεί το ρίσκο της επένδυσής του.

Γιατί να συνεργαστείτε με τη Gnet Gaming Network

Γιατί η Gnet είναι η εταιρία που διαμορφώνει την αγορά των Internet cafe στην Ελλάδα. Ο λόγος που οι επενδυτές μας εμπιστεύονται, δεν είναι μόνο η εγγύηση του ονόματος μας, αλλά και το γεγονός ότι αποδεδειγμένα το κύριο μέλημα μας είναι να προστατέψουμε την επένδυση του συνεργάτη μας κερδίζοντας όλοι – και πρώτα αυτός. Έρευνες αγοράς αποδεικνύουν πως η Gnet υπερέχει, αισθητά, των ανταγωνιστικών internet cafe στις κατηγορίες:
 • Ποικιλία παρεχομένων υπηρεσιών
 • Εξυπηρέτηση
 • Φήμη
 • Ποιότητα εξοπλισμού
 • Εσωτερικό περιβάλλον
 • Ποιότητα Internet
(οι έρευνες διεξήχθησαν από ανεξάρτητες εταιρίες, τα αποτελέσματα είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου) Αυτή η επιτυχία δεν είναι τυχαία. Η Gnet επενδύει συνεχώς ένα μεγάλο μέρος των εσόδων της στην εξέλιξη του διοικητικού και τεχνικού της συστήματος, γεγονός που αναγνωρίζεται από τους επισκέπτες της. Με τη Gnet έχετε την προστασία και την εγγύηση της εταιρίας που ηγείται σήμερα στην αγορά των Internet cafe. Με συνεχόμενες επενδύσεις σε:
 • Νέες τεχνολογίες
 • Σχεδιασμό και τακτικές marketing
 • Εκπαίδευσης και υποστήριξης σε καθημερινή βάση
 • Ανθρώπινο δυναμικό
…η Gnet εγγυάται τη βιωσιμότητα και κερδοφορία της επιχείρησης σας. Όλες οι εταιρίες του χώρου μας μπορούν να προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε επενδυτή – συνεργάτη.
 • Σε τι διαφέρουμε από εταιρίες του χώρου σε επίπεδο καταστημάτων, μπορείτε να το διαπιστώσετε βλέποντας τα καταστήματα μας
 • Σε τι διαφέρουμε μπορείτε να το διαπιστώσετε συζητώντας με τους ευχαριστημένους συνεργάτες μας
ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ.

Δημιουργούμε το δικό σου GNET Internet Cafe

Είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα

Χωρίς ελάχιστο ύψος επένδυσης!
ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΗΜΕΙΟΥ
Απαραίτητη προϋπόθεση για την δημιουργία ενός καταστήματος Gnet είναι η επιλογή σημείου, όπου πρέπει να είναι κεντρικό, εμβαδού τουλάχιστον 150 τμ. και σε πόλεις άνω των 25.000 κατοίκων. Γι’ αυτούς τους λόγους η Gnet συμβάλλει ουσιαστικά στην σωστή επιλογή του κατάλληλου σημείου, ώστε η επιλογή του χώρου να είναι η καλύτερη δυνατή.
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ
Το κόστος επένδυσης εξαρτάται από τον αριθμό θέσεων εργασίας (αριθμό pc) και από την ποιότητα του εξοπλισμού. Ανάλογα με το ανταγωνισμό και την περιοχή, μελετώνται οι ανάγκες της αγοράς, οπότε επιλέγονται οι λύσεις που είναι οικονομικές και διασφαλίζουν το μέλλον της επιχείρησης. Από τα πρώτα βήματα υποστηρίζουμε τον συνεργάτη μας με συμβουλές και ενέργειες Marketing από το εξειδικευμένο τμήμα της εταιρίας, εκπαίδευσης σε τομείς marketing και management από τους εκπαιδευτές- συνεργάτες της Gnet, νομικά θέματα από τους νομικούς συμβούλους μας, εγκατάστασης και λειτουργίας από το τμήμα υποστήριξης και τεχνική εκπαίδευση από το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα. Έτσι ο συνεργάτης μας ξεκινάει την επιχείρηση του όχι μόνο ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ Χέρι αλλά και με τη ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα χέρια του.

Γνωρίζετε ότι: Όλα τα καταστήματα της Gnet πρωταγωνιστούν στις τοπικές αγορές όπου δραστηριοποιούνται;

Η ανάπτυξη και το όραμα της GNET

Η Gnet βρίσκεται στις πρώτες θέσεις από πλευράς προτίμησης των καταναλωτών στο χώρο της και εξελίσσεται με προσεκτικά βήματα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη ποιότητα εξοπλισμού, στην τεχνολογική εξειδίκευση και στην εξυπηρέτηση. Στόχος μας είναι να προσθέσουμε νέα καταστήματα στο δυναμικό μας, διατηρώντας παράλληλα την κερδοφορία τους. Η διοίκηση της Gnet δίνει προτεραιότητα στις πόλεις όπου η εταιρία συμμετέχει με ιδία κεφάλαια.
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ:
Η Gnet στοχεύει να είναι ο ηγέτης στον χώρο των Internet Stations στην Ελλάδα. Σε αυτό το πλαίσιο ηγέτης σημαίνει προτιμητέος, αξιοθαύμαστος, δυναμικός και αναγνωρισμένος για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στον πελάτη. Η Gnet συγκεντρώνει τις προσπάθειες της σε επενδύσεις στους ανθρώπους της, στην τεχνολογία της και στο ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο brand της. Στόχος αυτού είναι η αύξηση της μελλοντικής αξίας της εταιρίας όπως αυτή αντανακλάται από την ανταπόδοση της επένδυσης. Το περιβάλλον στο οποίο εντάσσονται οι επιχειρησιακές μας ενέργειες αλλάζει συνεχώς. Η Gnet έχοντας διαμορφώσει τις κατάλληλες υποδομές και βρισκόμενη μπροστά από τις εξελίξεις στο χώρο, είναι έτοιμη να αλλάξει και να προσαρμοστεί σε κάθε μελλοντική εξέλιξη αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις προκλήσεις που θα φέρει το μέλλον.
ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ!

Η ποιότητα, γνώση, και εμπειρία των ανθρώπων μας.

Η Gnet τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις στο προσωπικό της, επιλέγοντας μόνο τους καλύτερους σε κάθε τομέα.
 • Το 95% των συνεργατών μας είναι πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
 • Η Gnet, πιστή στις αρχές της, προωθεί και επιδοτεί την δια βίου μάθηση. Παρέχουμε στο προσωπικό μας την ευκαιρία παρακολούθησης σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, στοχεύοντας στην ανάπτυξη και εξέλιξη των στελεχών μας.
 • Η συσώρευση της γνώσης των στελεχών μας περνάει στους επενδυτές μας με την μορφή προστιθεμένης αξίας, ποιότητας και παροχής εξελιγμένων και καινοτόμων υπηρεσιών.
H αφοσίωση της Gnet στον παράγοντα άνθρωπο δημιούργησε τις προϋποθέσεις, ώστε να αναπτυχθεί ένα άριστο στελεχιακό δυναμικό που μαζί με τους συνεργάτες της δημιούργησε μία μεγάλη και εξαιρετική ομάδα συνεργατών. Οι άνθρωποί μας είναι το μεγαλύτερο μας πλεονέκτημα. Η φροντίδα για τους ανθρώπους μας και η επακόλουθη φροντίδα των πελατών μας είναι μια από τις βασικές μας αξίες. Οι συνεργάτες μας έχουν την δυνατότητα παρακολούθησης σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων στοχεύοντας στην ανάπτυξη των κατάλληλων ικανοτήτων για την διασφάλιση της ποιότητας των παρερχομένων υπηρεσιών. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε σε κάθε περίπτωση την ίση μεταχείριση χωρίς να ξεχωρίζουμε παράγοντες όπως ηλικία, χρώμα, γένος, θρησκεία, αναπηρία, και εθνικότητα.

Υποστήριξη σε νομικά θέματα

Στη Gnet διασφαλίζουμε με την εμπειρία μας και τις γνώσεις μας ότι η επιχείρηση σας θα ξεκινήσει σωστά από τα πρώτα της βήματα. Βασική προϋπόθεση είναι η γνώση των νόμων και η καθημερινή νομική υποστήριξη που σας παρέχουμε σε κάθε σας βήμα. Ποιοι είναι οι κίνδυνοι σήμερα και τι συμβαίνει με την νομοθεσία;
ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ 2310 53 88 77 (6 ΓΡΑΜΜΕΣ) WWW.ALF.GR

Δημιουργούμε το δικό σου Gnet internet cafe

Marketing, Οργάνωση καταστήματος, Εκπαίδευση, Νομικές και Οικονομικές υπηρεσίες

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς